Uoči 84. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, koji se održava od 13. do 19. maja 2017. godine, « HIP-AZOTARA » Pančevo se aktivno priprema da na najznačajnijoj smotri u oblasti agrara u jugoistočnoj Evropi izloži svoje najpoznatije proizvode za koje je baš na ovoj manifestaciji mnogo puta dobijala najviša priznanja za kvalitet.

Iako je prolećna sezona u primeni azotnih đubriva na izmaku, « HIP-AZOTARA » Pančevo radi punim instalisanim kapacitetima pravovremeno isporučujući ugovorene količine azotnih mineralnih đubriva.

«HIP-AZOTARA » Pančevo će kao i prethodnih godina izlagati svoje proizvode u Hali Master Novosadskog sajma gde će svi zainteresovani kupci, poslovni partneri i građani moći da se upoznaju kako sa njenim robnim asortimanom, tako i sa njenim ostvarenim i budućim planovima tehnološkog i infrastrukturnog razvoja.

« HIP-AZOTARA » Pančevo će 16. maja u svom izlagačkom prostoru u Hali Master omogućiti svim zainteresovanim građanima i posetiocima sajma da stručnjacima uglednog domaćeg Instituta « Tamiš », inače dugogodišnjim saradnicima « HIP-AZOTARE » Pančevo, postavljaju pitanja iz domena primene azotnih mineralnih đubriva i postizanja visokih prinosa u oblasti poljopoprivredne proizvodnje.